21:05:25 - 25 مرداد 1404

شبکه بهداشت و درمان شهرستان تکاب

(دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی)
برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1404/05/20 - 09:25
  • - تعداد بازدید: 40
  • - تعداد بازدیدکننده: 38
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Zf7b
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان تکاب

برگزاری جلسه هم‌اندیشی مبارزه با پشه آئدس در مرکز بهداشت شهرستان تکاب

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان تکاب ، بیستم مرداد ماه سال‌جاری ، در راستای تشدید اقدامات پیشگیرانه و کنترلی در برابر بیماری‌های منتقله از طریق پشه آئدس ، جلسه‌ای با حضور دکتر فرجی سرپرست شبکه بهداشت و درمان و کارشناسان مرکز بهداشت در سالن جلسات  ستاد شبکه بهداشت برگزار گردید.

 

دکتر فرجی در ابتدای این جلسه ، با تأکید بر اهمیت بالای پیشگیری از شیوع بیماری‌های مرتبط با پشه آئدس مانند تب دنگی ، چیکونگونیا و زیکا، اظهار داشت: با توجه به گرم شدن هوا و احتمال افزایش فعالیت این گونه پشه ، همکاری بین‌بخشی و آگاهی‌رسانی به جامعه برای کنترل کانون‌های تولید مثل پشه آئدس از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

 

در ادامه، کارشناس مسئول واحد بیماری ها به ارائه گزارش جامعی از وضعیت فعلی پایش پشه آئدس در سطح شهرستان پرداخت. همچنین راهکارهای عملی برای از بین بردن زیستگاه‌های لاروی پشه از جمله جمع‌آوری آب‌های راکد در گلدان‌ها ، ظروف ، لاستیک‌های فرسوده و سایر اماکن مستعد ، مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

 

اعضای حاضر در این جلسه ، ضمن ارائه پیشنهادات خود ، بر ضرورت اطلاع‌رسانی گسترده به شهروندان از طریق رسانه‌ها و فضاهای مجازی و برگزاری کارگاه‌های آموزشی در سطح شهرستان تأکید کردند.

 

در پایان جلسه ، تصمیمات مهمی در خصوص تشدید نظارت‌ها بر اماکن عمومی و خصوصی ، توزیع بروشورهای آموزشی برای مشارکت هرچه بیشتر مردم در امر مبارزه با پشه آئدس اتخاذ شد و مقرر گردید که نتایج اقدامات اجرایی به صورت مستمر پیگیری و در جلسات آتی گزارش شود.

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 18882
کلمات کلیدی
محمدرضا سمائی
خبرنگار

محمدرضا سمائی

تصاویر

تنظیمات قالب