تحصیلات:
___________________________________________________________________________________________________________
1- بازدید از واحدهای تولید مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دارای پروانه های بهداشتی در سطح شهرستان
2- نمونه برداری از تولیدات واحدهای تولیدی دارای پروانه های بهداشتی
3- بررسی شکایات از واحدهای تولیدی در سطح شهرستان
4- معرفی واحدهای تولیدی متخلف به مراجع قضایی و پیگیری پرونده مربوطه
5- شناسایی واحدهای تولیدی مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی فاقد پروانه های بهدشتی و الزام آنها به اخذ مجوز
6- بررسی کارشناسی مدارک مربوط به پروانه های بهداشتی و ارسال به کمیسیون صدور پروانه
7- بازدید از واحدهای صنفی عرضه کننده محصولات آرایشی و بهداشتی
8- نظارت بر فعالیت مسئولین فنی واحدهای تولیدی مواد غذایی و بهداشتی
9- نمونه برداری از محصولات غذایی و آرایشی و بهداشتی موجود در سطح عرضه شهرستان در قالب طرح کشوری PMS
10- ارسال آمار ماهیانه فعالیتهای واحد نظارت بر مواد غذایی به معاونت غذا و داروی ارومیه