به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان تکاب
توصیههای تغذیهای وزارت بهداشت به زائرین اربعین 1404

���� از مصرف مواد غذایی غیر بهداشتی پرهیز کنید.
���� مصرف سالاد و سبزیجات خام و نپخته در طول سفر توصیه نمیشود.
���� میوهها باید با آب سالم بهخوبی شسته شده و پوستگیری شوند.
���� غذاهای پختهشده نباید بیش از دو ساعت در دمای محیط باقی بمانند و نباید بیش از یکبار گرم شوند.
���� نگهداری غذای مانده برای وعده بعدی نیز خطرناک بوده و باید از آن پرهیز شود.
���� مصرف نانهای سبوسدار به جای نان لواش میتواند از بروز یبوست جلوگیری کند.
���� باید از مصرف غذاهایی که سریع فاسد میشوند، مانند سالاد الویه ، غذاهای حاوی کشک ، سس مایونز و کباب اجتناب شود.