23:31:56 - 12 مرداد 1404

شبکه بهداشت و درمان شهرستان تکاب

(دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی)
برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1404/04/23 - 21:10
  • - تعداد بازدید: 13
  • - تعداد بازدیدکننده: 13
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZKFb
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان تکاب

توصیه‌های مهم برای پیشگیری از بیماری‌های منتقله از آب و غذا

توصیه‌های مهم برای پیشگیری از بیماری‌های منتقله از آب و غذا:

 

در مورد غذا:

 

از مصرف غذاهای خیابانی، فله‌ای و غیر بهداشتی خودداری کنید.

مواد غذایی خام (گوشت، تخم‌مرغ، سبزیجات) را کاملاً بشویید و در دمای مناسب نگهداری کنید.

غذا را به‌طور کامل بپزید؛ به‌ویژه گوشت و غذاهای دریایی.

غذاهای پخته را بیش از ۲ ساعت در دمای محیط نگه ندارید.

برای گرم کردن مجدد غذا، حتماً آن را به طور کامل داغ کنید.

از تماس مواد غذایی خام با غذاهای پخته (روی تخته گوشت، ظروف و…) خودداری کنید.

سبزی‌ها را ضدعفونی و شست‌وشوی کامل کنید (سه مرحله‌ای: شست‌وشو، انگل‌زدایی، گندزدایی).

از یخ‌های فله‌ای و غیر بهداشتی در نوشیدنی‌ها استفاده نکنید.

 

 

���� در مورد آب آشامیدنی:

 

فقط از آب سالم و مطمئن (شبکه لوله‌کشی، بسته‌بندی‌شده یا جوشانده‌شده) استفاده کنید.

در صورت مشکوک بودن به کیفیت آب، آن را حداقل ۵ تا ۱۰ دقیقه بجوشانید.

در مناطق روستایی از کلر یا قرص‌های گندزدایی برای تصفیه آب استفاده شود.

از نوشیدن آب چشمه، رودخانه و تانکرهای غیرمطمئن خودداری کنید.

 

 

���� بهداشت فردی و محیط:

 

قبل از تهیه یا خوردن غذا و پس از استفاده از سرویس بهداشتی، دست‌ها را با آب و صابون بشویید.

ظروف و سطوح آشپزخانه را همیشه تمیز نگه دارید.

از سرو غذای مشترک در سفره یا ظروف آلوده بپرهیزید.

زباله‌ها را به موقع دفع و از تجمع آن‌ها در اطراف محل زندگی جلوگیری کنید.

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 18340
کلمات کلیدی
محمدرضا سمائی
خبرنگار

محمدرضا سمائی

تنظیمات قالب