به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان تکاب
روش سالم سازی میوه و سبزیجات
شستشو و ضدعفونی کردن میوه و سبزیجات تازه ، برای اطمینان از ایمنی مواد غذایی با حذف پاتوژن های مضر مانند E. coli و سالمونلا ، کاهش باقی مانده آفت کش ها و از بین بردن کثیفی یا زباله هایی که ممکن است حاوی آلاینده ها باشند ، ضروری است.
همچنین خطر آلودگی متقابل را به حداقل می رساند و به حفظ کیفیت و تازگی محصول کمک می کند. اقدامات مناسب مانند شستشو با آب تمیز ، استفاده از مواد ضدعفونی کننده مناسب برای مواد غذایی و خشک کردن کامل سبزیجات ، تضمین می کند که آنها برای مصرف ایمن و بهداشتی هستند و در برابر بیماری های ناشی از غذا محافظت می کنند.
چرا شستشو و ضدعفونی میوه و سبزیجات ضروری است؟
میوه ها و سبزیجات قبل از اینکه وارد شهرها یا کشورهای شما شوند ، سفر بسیار زیادی را پشت سر می گذارند. آن ها در طول مسیر ، مواد ناسالم بسیاری از قبیل موم ، خاک و آفت کش های شیمیایی را جمع آوری می کنند. همچنین می توانند دارای پاتوژن هایی باشند که باعث بیماری های ناشی از غذا می شوند. این میکروبهای مضر شامل سالمونلا ، ای کولای و لیستریا هستند. حتی اگر قصد خوردن پوست میوه را ندارید ، شستشوی آن ضروری است. هنگامی که میوه ها و سبزیجات را برش می دهید ، میکروب های روی پوست می توانند وارد آنها شده و موجب آلودگی آن میوه گردند.