18:46:59 - 12 آبان 1404

شبکه بهداشت و درمان شهرستان تکاب

(دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی)
برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1404/06/18 - 10:17
  • - تعداد بازدید: 37
  • - تعداد بازدیدکننده: 37
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Zgrc
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان تکاب

روش سالم سازی میوه و سبزیجات

شستشو و ضدعفونی کردن میوه و سبزیجات تازه ، برای اطمینان از ایمنی مواد غذایی با حذف پاتوژن های مضر مانند E. coli و سالمونلا ، کاهش باقی مانده آفت کش ها و از بین بردن کثیفی یا زباله هایی که ممکن است حاوی آلاینده ها باشند ، ضروری است.

همچنین خطر آلودگی متقابل را به حداقل می رساند و به حفظ کیفیت و تازگی محصول کمک می کند. اقدامات مناسب مانند شستشو با آب تمیز ، استفاده از مواد ضدعفونی کننده مناسب برای مواد غذایی و خشک کردن کامل سبزیجات ، تضمین می کند که آنها برای مصرف ایمن و بهداشتی هستند و در برابر بیماری های ناشی از غذا محافظت می کنند.

 

 

چرا شستشو و ضدعفونی میوه و سبزیجات ضروری است؟

 

میوه ها و سبزیجات قبل از اینکه وارد شهرها یا کشورهای شما شوند ، سفر بسیار زیادی را پشت سر می گذارند. آن ها در طول مسیر ، مواد ناسالم بسیاری از قبیل موم ، خاک و آفت کش های شیمیایی را جمع آوری می کنند. همچنین می توانند دارای پاتوژن هایی باشند که باعث بیماری های ناشی از غذا می شوند. این میکروب‌های مضر شامل سالمونلا ، ای کولای و لیستریا هستند. حتی اگر قصد خوردن پوست میوه را ندارید ، شستشوی آن ضروری است. هنگامی که میوه ها و سبزیجات را برش می دهید ، میکروب های روی پوست می توانند وارد آنها شده و موجب آلودگی آن میوه گردند.

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 19966
کلمات کلیدی
محمدرضا سمائی
خبرنگار

محمدرضا سمائی

تنظیمات قالب