___________________________________________________________________________________________________________
1- برنامه ریزی (مشارکت در تهیه برنامه جامع عملیاتی با توجه به اولویت های بهداشتی ملی وتشکیل کمیته های مرتبط با برنامه ها و وظایف به منظور بهبود شاخص های بهداشتی)
2- پایش و ارزشیابی (پایش و ارزشیابی خدمات در مراکز تابعه بر اساس برنامه جامع عملیاتی و ارائه گزارش همراه با در صد وصول به هدف
3- آموزش و پژوهش (تهیه متون آموزشی مورد نیاز برای گروه های هدف برنامه ریزی و نظارت بر برگزاری کلاس های آموزشی مشارکت در آموزش کارکنان بهداشتی)
4- ثبت آمار وگزارش دهی (جمع آوری و تهیه گزارش های تفصیلی، آمار همراه با تجزیه و تحلیل، نمودارهای عملکرد فعالیت های تغذیه در فواصل منظم)